Airconditioners

mitsubishi-electric-msz-hj25va-muz-hj25va

Mitsubishi MSZ-HJ25 VA

De Wand unit van Mitsubishi Electric is een opbouw unit die hoog aan de wand wordt geplaatst. Dit garandeert een effectieve en comfortabele werking. De wand unit heeft beperkte afmetingen en is stijlvol en tijdloos vormgegeven. Ondanks zijn kleine omvang beschikt de wandunit over hoge capaciteit met geruisloze werking.

MUZ-HJ25 VA Buitenunit:

De buitenunits van Mitsubishi Electric zijn ontwikkeld en afgestemd op het West-Europese klimaat waardoor ze gegarandeerd de gevraagde prestaties leveren. De buitenunit wordt veelal op een trillingsvrije constructie op het dak of aan de gevel geplaatst, zodanig dat de ventilator vrijuit kan blazen.

Het type buitenunit wordt bepaald aan de hand van de systeemeisen, de functie en de capaciteit. Dit bepaalt de grootte en de vorm van de unit. Alle units zijn zodanig ontworpen dat ze minimaal opvallen in vorm, werking en geluidsniveau. Tevens zijn de units bestand tegen elk weertype. De units zijn optioneel in elke RAL kleur leverbaar. Tevens kunnen de buitenunits optioneel gecoat worden voor bescherming in bijvoorbeeld industrierijke- of kustgebieden.

mitsubishi_msz_25_hj-


Vermogen en prestaties
Koelcapaciteit 2,5 (1,3~3,0) kW
Verwarmingscapaciteit 3,15 (0,9~3,5) kW

Overige gegevens
Afmeting binnenunit (HxBxD) 290x799x232 mm
Gewicht binnenunit 9 kg